• Planering

    Planering

    Planering av vårt område i Barkarbystaden pågår. För att få information när något nytt händer i projektet, anmäl dig till Barkarbystadens nyhetsbrev.

  • Säljstart

    Säljstart

    Vi planerar för en säljstart för Barkarbystaden under vintern 2017.

I den växande Barkarbystaden bor du med stadens puls, shopping, service och kommunikationer inpå knuten. På bekvämt gångavstånd tar man sig till Järvafältets natur och grönområden som bjuder på aktiviteter och friluftsliv för både barn och vuxna.

Längs med Barkarbyvägen planerar vi för drygt 100 välplanerade och moderna lägenheter om 1-5 rok. Huskropparna blir fem till sexvåningar och de flesta lägenheter får balkong och uteplats mot den anlagda och grönskande innergården, många med attraktivt söderläge.Från husen kan du enkelt ta hissen direkt ner till garaget där du bekvämt når både bilen och cykeln.

Tillsammans med arkitekten ritar vi nu på de tänkta lägenheterna och området, som ska passa den moderna familjens behov.

Bildspelet visar tidiga illustrationer och vi reserverar oss för förändringar.

Var med och påverka!

Småa har som ambition att skapa attraktiva boendemiljöer där vi bygger unika områden för dig som ska bo där och platsen vi bygger på. För att uppnå vår ambition för kvarter 6 i Barkarbystaden genomför vi nu en enkät för att bättre förstå dina tankar och önskemål kring ett boende här. Enkäten består av 10 frågor och tar ca 2 minuter att svara på. Svara på enkäten HÄR

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Barkarbystadens nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen – måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

I dagsläget går det inte att anmäla sig för en specifik bostad, detta kan du göra först i samband med kövisning. Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med kövisningen.

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Barkarbystaden

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Färdigbyggt kommer det bestå av 18 000 nya bostäder fördelat på 140 kvarter och 10 000 nya arbetsplatser.

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Området är omgivet av naturreservat med bondgårdar, ny förskola och skola, bra kommunikationer för föräldrar att ta sig till sin arbetsplats.

Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel vinter 2017

Bostadstyp: Lägenhet

Antal rum: 1 - 5

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Arkitekt: Storesund Arkitekter, Malin Ullman

Hitta hit

Barkarbyvägen, kvarter 6

Kontakt Småa

Joel Idén

Telefon: 08-586 303 73

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev